Гончарук також висловив співчуття сім'ям загиблих військовослужбовців / УНІАН

Прем‘єр-міністр України Олексій Гончарук доручив негайно почати перевірку за фактом надзвичайної ситуації, що сталася в Балаклії.

Про це він написав у Twitter.

"За фактами цієї трагедії в Балаклії доручаю терміново почати перевірку. Місцевим жителям та об’єктам інфраструктури в Балаклії нічого не загрожує. Сховища боєприпасів у безпеці. Всім пораненим внаслідок події надається невідкладна медична допомога", - заявив Гончарук.

Відео дня

Читайте такожДвоє військових загинули, ще четверо були поранені під час утилізації боєприпасів в Балаклії

Він також висловив співчуття родинам загиблих військовслужбовців.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 15 листопада, в районі військового складу у Балаклії було чутно близько 20 вибухів.

У Генеральному штабі Збройних сил України пояснили, що це працювали сапери, які підривали нетранспортабельні боєприпаси. «Вони здійснювали підрив тих боєприпасів, які не підлягають транспортуванню. Ситуація контрольована, підстав для хвилювань немає. Небезпеки як для особового складу, так і для місцевого населення немає», - заявив у коментарі УНІАН начальник Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ Богдан Сеник.

Пізніше в уточненому повідомленні Генерального штабу ЗСУ у Facebook з’явилася інформація, що «під час утилізації боєприпасів в районі військового складу у Балаклії двоє військових загинули, ще четверо отримали поранення». За уточненою інформацією медиків, троє з поранених – у важкому стані, один – середньої важкості.