Зловмиснику загрожує до 2 років тюрми / facebook.com/MVS.LVIV

У Києві п'яний житель Харківської області зламав палець поліцейському.

Читайте такожУ Києві в лісосмузі виявили труп чоловіка, повішений на шнурках

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Відео дня

Як повідомляється, до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Валерія Лобановського невідомий стоїть на проїжджій частині та заважає руху автомобілів. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за адресою, патрульні виявили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння і поводив себе агресивно й висловлювався нецензурною лайкою. Для складання протоколу за перебування у громадському місці у п’яному вигляді співробітники патрульної поліції прийняли рішення щодо адміністративного затримання фігуранта. Правопорушник почав опиратися, штовхав поліцейських. У результаті під час затримання один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження у вигляді зламаного пальця руки.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 40-річний уродженець Харківської області.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.