Вже сьогодні затримані чоловік та дівчина будуть у Києві / фото УНІАН

Затриманих за підозрою в жорстокому вбивстві двох дівчат у Подільському районі Києва сьогодні доставлять з Одеси у столицю.

Про це повідомляється на сторінці прокуратури міста Києва у Facebook.

Читайте такожСплив моторошний факт про підозрюваного у вбивстві в Києві знайдених у шафі дівчат (фото)

Відео дня

«34-річного раніше неодноразово судимого чоловіка та 19-річну дівчину, яких сьогодні зранку затримали на одеському вокзалі за підозрою у вбивстві двох дівчат, планують доставити до Києва для повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковано за п.1, 6, 12 ч.2 ст. 115, ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України.

Як уточнила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook, затриманих планують доставити до Києва вже сьогодні.

Як повідомляв УНІАН, 4 січня тіла двох дівчат було виявлено в орендованій на свята квартирі в Подільському районі Києва. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

За даними порталу «Інформатор», убитими є 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Про зникнення дівчат заявили ще 2 січня. Тіла, які знайшли в шафі на балконі, були зв'язані і порізані гострим предметом. На убитих налічили десятки ножових поранень.

Сьогодні, 6 січня, в Одесі поліція затримала чоловіка і жінку за підозрою у вбивстві двох дівчат. Як повідомило УНІАН джерело в правоохоронних органах, столична поліція оголосила в розшук за підозрою у вбивстві 34-річного Сергія Ксьондзика і 19-річну Єлизавету Бершацьку. Начальник Головного управління Нацполіціі міста Києва Андрій Крищенко повідомив, що чоловік, затриманий за підозрою у вбивстві, відбув строк за зґвалтування.