Один з пасажирів легковика перебуває у лікарні у тяжкому стані / фото ГУ НП в Сумській області

На Сумщині внаслідок зіткнення вантажівки Skania та позашляховика Chevrolet загинули 30-річний чоловік та 9-річна дівчинка, ще двоє громадян госпіталізовані.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області, ДТП сталася 8 січня близько 19:00 на автотрасі Н-12 «Київ – Суми – Юнаківка» поблизу села Гамаліївка Лебединського району.

Згідно із повідомленням, у результаті зіткнення автомобілів загинули 30-річний водій Chevrolet та 9-річна дівчинка. Ще двоє пасажирів Chevrolet, жінка та чоловік, з тілесними ушкодженнями були доправлені до обласної лікарні, останній – у тяжкому, неконтактному стані. Водій вантажівки SKANIA не постраждав.

Відео дня

За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Тривають першочергові слідчі дії.