В лікарнях залишаються п’ятеро людей, які обварилися окропом з труби на "Либідській".

Про це повідомляється у сюжеті ТСН.

Ще п’ятьох медики зранку відпустили додому. Найстаршому пацієнтові - 63, і він постраждав найбільше: у нього опіки 8% тіла. Всі шпиталізовані були пасажирами тролейбусів і маршруток, а також перехожими. Медики перев’язали їм рани і призначили антибіотики.

Читайте такожПоліція відкрила кримінальне провадження через прорив труби біля Ocean Plaza

Як повідомляв УНІАН, 13 січня у Києві поблизу Либідської площі через прорив магістрального трубопроводу теплопостачання стався вилив гарячої води на дорогу і підтоплення першого поверху та підвального приміщення ТРЦ Ocean Plaza.

У КП «Київтеплоенерго» стверджують, що пошкодження тепломагістралі сталося через те, що вона відпрацювала нормативний термін експлуатації. За даними КМДА, трубопровід діаметром 1000 мм був прокладений у 1987 році. Він обслуговує близько 3 тис. будівель.

У КМДА повідомили, що внаслідок прориву трубопроводу та виливу теплоносія опіки отримали 9 осіб, серед постраждалих - пасажири маршрутки, що потрапив у місце витоку теплоносія, та перехожі. У МВС поінформували про евакуацію 13 осіб з місця аварії, 7 з яких госпіталізували.

Сьогодні, 14 січня, у «Київтеплоенерго» заявили, що пошкодження трубопроводу біля ТРЦ Ocean Plaza планують ліквідувати до ранку 15 січня. Питання виплати компенсацій постраждалим вирішуватиме спеціальна комісія при КМДА.

У КМДА поінформували, що станом на 14 січня п’ятеро осіб, постраждалих внаслідок аварії, перебувають у лікарні. Всього за допомогою звернулись 11 осіб, шестеро з них госпіталізації не потребували.