Чоловіка затримали / фото: прес-служба поліції

У Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг чоловік на похоронах вбив двох осіб.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, злочин стався у суботу, 18 січня.

«В ході конфлікту 44-річний криворіжець спричинив 77-річному чоловіку та 46-річній жінці численні ножові поранення. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілі померли на місці злочину. Під час першочергових оперативних заходів поліцейські затримали зловмисника», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЩе один труп: історія про квартиру з мерцями в Херсоні отримала продовження

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб). Наразі слідчі дії тривають. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

За даними місцевого видання «Первый городской», чоловік стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері, а вбивство дядька і сестри він нібито скоїв внаслідок помутніння розуму.

Також повідомляється, що цього дня у дворі, де проживає чоловік, ховали його родича.

Про подію в поліцію повідомили сусіди. Коли правоохоронці прибули на місце, чоловік кидався на них з ножем. Його затримали.

«Раніше, цей же чоловік вже потрапляв в поле зору поліції. Трохи більше року тому під час помутніння розуму він закрився в одній з будівель і кидався з сокирою і серпом на медиків, поліцейських і родичів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі 19-річний хлопець знімав на телефон, як б'є людину у груди ножем. Згодом цей відеозапис він опублікував у соцмережі.