Затриманий - раніше не судимий місцевий житель / Фото: Нацполіція

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у пошкодженні пам'ятника жертвам Голокосту, яке було скоєно днями.

Як повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровщини з посиланням на начальника міського відділу поліції Сергія Лукашова, затриманий - раніше не судимий місцевий житель 1983 року народження. Напередодні стало відомо про встановлення його особи.

"19 січня чоловік за допомогою балончика з фарбою пошкодив напис на пам’ятнику жертвам Голокосту, розташованому у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Для затримання підозрюваного поліцейські спільно з працівниками СБУ опрацювали відео з понад 50 камер відеоспостереження, завдяки чому було встановлено маршрут руху порушника. В результаті проведених заходів сьогодні порушника затримали", - зазначив Лукашов.

Відео дня

Читайте такожУ Кривому Розі розмалювали червоною фарбою пам’ятник жертвами Голокосту

За його словами, затриманого доставили до відділення поліції для з'ясування всіх обставин. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному знищенні або пошкодженні майна.

Як повідомляв УНІАН, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження пам'ятника жертвам Голокосту в Центрально-міському районі Кривого Рогу.