Масштабна ДТП сталася сьогодні вранці / фото Ruslan Forostyak

Впав у стан коми один із семи постраждалих в сьогоднішній ДТП під Одесою, під час якої зіткнулися понад 10 транспортних засобів, у тому числі рейсовий автобус Одеса-Київ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №11, до якої доставили потерпілих, Микола Тручин.

Читайте такожУ центрі Одеси жінка підпалила себе на вулиці (відео)

Відео дня

За його словами, у шістьох постраждалих - забої різного ступеня тяжкості. Після огляду і надання першої допомоги їх відпустили на амбулаторне лікування.

Сьомий потерпілий - 25-річний чоловік - впав у кому, отримавши забій головного мозку.

Цього пацієнта помістили до реанімації, і наразі медики утримуються від прогнозів стосовно нього.

«Пацієнт тяжкий», - сказав Турчин.

Як зазначили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, ДТП сталася в Біляївському районі області, на 455 км автодороги Київ - Одеса.

Повідомлення про аварію до служби «101» надійшло о 8:09. Дорожньо-транспортна пригода за участю 6 вантажних автомобілів, 6 легкових автомобілів і рейсового автобуса.

По прибуттю на місце виклику аварійно-рятувального відділення було встановлено, що в результаті ДТП загинув водій автобуса.

Рятувальники витягли з пошкодженого автобуса травмовану жінку, а також евакуювали з пошкодженого легкового автомобіля непритомного чоловіка.

Також з використанням спеціального інструменту рятувальники витягли загиблого водія з розбитого автобуса і сприяли правоохоронцям у проведенні оперативно-слідчих заходів.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у передмісті Одеси сталася масштабна ДТП за участю пасажирського автобуса «Одеса-Київ». Спочатку в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області повідомили, що зіткнулися 11 транспортних засобів, в результаті загинув водій автобуса.

Зазначалося, що аварія сталася на слизькій дорозі в умовах туману.