Від отриманих травм чоловік помер у лікарні / Фото: Нацполіція

Сьогодні близько 15-ї години до поліції Кременчука (Полтавська обл.) надійшло повідомлення від перехожих, що невідомий чоловік здійснив постріл зі зброї в іншого громадянина. 

Читайте такожБо заважав тренуватися: у столичному спортзалі сталась стрілянина

Про це УНІАН повідомив начальник поліції Полтавщини Іван Вигівський.

За його словами, прибувши на місце події поліція встановила, що невідомий вистрілив у бік іншого чоловіка неподалік зупинки громадського транспорту "Водоканал". Пораненого каретою екстреної медицини доставлено до місцевої лікарні, де він відразу помер.

Згодом було встановлено, що померлий був 1986 року народження.

Відразу після стрілянини правоохоронці виставили блокпости і працювали за орієнтуванням. Допомогли також камери відеоспостереження встановити попередньо обставини. Відразу затримали двох підозрюваних, а згодом і безпосередньо "стрільця".

Поліція затримала імовірного підозрюваного / Фото: Нацполіція

"До оперативно-розшукової роботи залучили весь особовий склад поліції міста Кременчук та орієнтували всі наряди поліції області. Імовірного підозрюваного, 1988 року народження, та інших осіб, які можуть бути причетними до умисного вбивства, затримано", – зазначив начальник поліції Полтавщини Іван Вигівський. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.