Лише за останні місяці клієнтам було продано щонайменше 9,3 тонни стероїдів / 366-zdorovye.netlify.com

Спільною слідчою групою за участю представників компетентних правоохоронних органів України (Офіс генпрокурора і СБУ), Франції, Словаччини та Польщі припинено діяльність осіб, які підозрюються у незаконному розповсюдженні заборонених і небезпечних анаболічних стероїдів.

Читайте такожНа Закарпатті прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистівЯк повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, під час спільної операції 18 лютого у Словаччині було затримано 24 особи.

Окрім того, в Польщі та Україні знайдено декілька тисяч таблеток і ампул анаболіків. Орієнтовний прибуток цієї злочинної організації склав приблизно 2 мільйона євро - на таку ж суму накладено арешт на активи підозрюваних.

Відео дня

«Відповідно до зібраних матеріалів транснаціональна злочинна організація діяла зі Словаччини, займалася оптовим імпортом анаболічних стероїдів з Китаю й інших країн Східної Азії. У Польщі препарати переробляли в таблетки та ін’єкції, які реалізовувалися країнами Європи через веб-сайти, управління якими здійснювалось зі Словаччини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лише за останні місяці клієнтам було продано щонайменше 9,3 тонни стероїдів, передусім у Франції та інших країнах Європи.

У Офісі генпрокурора повідомили, що підтримка діяльності спільної слідчої групи здійснюється Євроюстом, а аналітичну підтримку та інформацію про активи злочинної мережі надав Європол.

Раніше УНІАН повідомляв. як СБУ заблокувала понад 30 незаконних онлайн казино.