Ілюстрація / REUTERS

У селі Чайки Київської області застрелився 56-річний житель столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Так, на спецлінію «102» зателефонувала жителька села Чайки і повідомила, що у будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини з Києва.

Відео дня

Читайте такожУ Києві від мосту відвалилися шматки бетону на авто, яке проїжджало під ним (фото)

За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Там поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Загиблим виявився 56-річний житель Києва. На місці події у якості речового доказу вилучено пістолет марки Jericho 941 PSL, набої та гільзу.

«За попередніми даними, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою відміткою «Самогубство». Поліцейські встановлюють усі обставини трагічної події.

Як повідомляють деякі ЗМІ, загиблим є колишній керівник телеканалу «Інтер», підприємець Сергій Старицький, самогубство він скоїв у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари.