Вісім осіб внаслідок ДТП госпіталізовано / фото pixabay.com

В окупованому Криму внаслідок ДТП перекинувся мікроавтобус з українськими номерами. Постраждали дев'ять осіб, серед яких троє громадян України.

Про це повідомляє ТАСС.

Читайте такожНа Київщині сталася моторошна ДТП: загинули троє людей (фото)

Відео дня

"По головній автодорозі із Сімферополя в напрямку Джанкоя рухався автомобіль Mersedes Sprinter, в якому знаходилися дев'ять осіб. При виїзді з другорядної дороги на головну автомобіль Daewoo під керуванням чоловіка 1974 року народження порушив правила дорожнього руху, не надав переваги в русі автомобілю Sprinter і допустив зіткнення. Внаслідок зіткнення автомобіль Sprinter перекинувся", - сказав співрозмовник агентства.

Внаслідок ДТП постраждали водій і пасажир легкового автомобіля, а також дитина трьох років, яка їхала разом з ними. Крім того, травми отримали водій і п'ять пасажирів Mersedes Sprinter.

Як повідомило ТАСС джерело в "екстрених службах" півострова, автобус був з українськими номерами і прямував з пасажирами в Україну, його водій - громадянин України.

Як повідомив "глава адміністрації Красногвардійського району" Василь Грабован, троє з дев'яти постраждалих є громадянами України.