Роботи розпочнуть лише ввечері через щільний рух авто / facebook.com/borgeze.alex

Як повідомляє ПАТ «Київенерго» у Facebook, фахівці компанії ліквідують щойно виявлене пошкодження ділянки трубопроводу у Печерському районі столиці за адресою: бульвар Лесі Українки,2.

У компанії зазначають, що «через пошкодження від централізованого опалення та гарячого водопостачання відключені 2 житлових будинки та одна відомча будівля».

«Аварійна бригада локалізує місце пошкодження та погоджує з правоохоронцями схему руху транспорту для об’їзду місця проведення аварійних робіт», - сказано у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожКиїв паралізували 10-бальні затори

При цьому зазначається, що «наразі готується спецтехніка та матеріали, необхідні для відновлення магістралі. Через щільний рух автотранспорту у зоні проведення робіт фахівці компанії планують почати їх о 21.00».

За попередніми даними, відновлення центрального опалення та постачання гарячої води у відключених будівлях планується зранку 12 листопада.

Зранку у Facebook очевидці написали, що біля Бессарабки прорвало трубу з гарячою водою. При цьому гаряча вода залила вулицю, в тому числі й проїжджу частину, і через це від пару склалася погана видимість для водіїв.