Якщо за результатами аналізу в крові водія таки виявлять алкоголь вище допустимої норми, то на нього складуть протокол / УНІАН

У Львові нетверезий водій, втікаючи від патрульних, злетів у кювет. Про це повідомляє 032.ua.

"На вулиці Медової Печери патрульні помітили чоловіка, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу патрульних зупинитись, водій не відреагував і навпаки збільшив швидкість. Поки інспектори слідкували за водієм, то він вчинив цілий ряд порушень на дорозі, а вже на перехресті вулиці Садівнича-Медової Печери водій не впорався з керуванням, виїхав на бордюр та з’їхав у кювет.  Патрульні підійшли до місця водія в машині, аби поговорити, але нікого там не виявили- водій пересів на коліна пасажиру", - сказано у повідомленні.

Читайте такожУ Сумах нетверезий чиновник міськради на автомобілі зніс бетонний стовп електроопори

Відео дня

Зазначається, що у водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він захотів перейти перевірку на алкоголь у медичному закладі, тому його доставили до 8-ї клінічної лікарні.  Проте лікар, попри явні ознаки алкогольного сп’яніння, написав, що водій тверезий.

Також 37-річний чоловік здав кров для проведення аналізу на наявність алкоголю в крові. Тож аатрульні склали на нього два протоколи: за ст.124 КУпАП вчинення ДТП та за ст. 122-2 КУпАП - невиконання водієм вимог про зупинку та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. 

Раніше в Одесі було затримано голову суду за водіння в нетверезому стані.