novosti-n.org

Під Миколаєвом, в селі Пересадівка Вітовського (раніше Жовтневого - ред.) району, "потонула" частина понтонного мосту на річці Інгул. Один із двох понтонів, що підтримують міст, повністю занурився у воду, повідомляє місцеве видання Новости N.

При цьому секція моста, що стояла на понтоні, опустилася з однієї сторони під кутом приблизно у 45 градусів. У зв'язку з цим проїхати або пройти по мосту неможливо.

Читайте такожУ Києві частково заблоковано рух по нещасливому Шулявському мосту (фото)

Місцева влада та рятувальники спочатку пробували відновити рух на мосту, піднявши понтон, що "затонув" за допомогою підйомного крана. Однак з цього нічого не вийшло, так як в понтоні утворився отвір, і він набрав близько 10 тонн води.

Відзначається, що міст з'єднує села Пересадівку і Михайло-Ларине, а також є частиною автомобільної дороги, що з'єднує Кіровоградську та Баштанську траси.

"Біля мосту вже зібралося близько сотні людей: люди приїхали з роботи і їм необхідно перебратися на інший берег Інгулу, де розташовані їхні будинки. Однак поки вони можуть тільки чекати", - зазначає видання. Коли вдасться підняти понтон, що затонув, і чи вдасться взагалі - ніхто сказати не береться.