На Житомирщині рятувальники ліквідували пожежу одразу семи господарчих будівель. Про це УНІАН повідомили у прес-службі управління ДСНС у Житомирській області.

Сьогодні, 10 липня, о 04:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчих будівель у селищі міського типу Хорошів.

Відео дня

З’ясувалося, що вогнем охоплено сім шлакоблочних господарчих будівель, всі вони знаходилися під одним дахом. Коли пожежа почалася, в одній з будівель  вибухнув газовий балон, що і сприяло швидкому розповсюдженню полум’я по конструкціям.

Читайте такожУ Каліфорнії через лісові пожежі евакуюють місцевих жителів

Керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу ще одне відділення бійців ДСНС. Гасіння пожежі ускладнювало те, що всередині господарчих будівель, окрім речей домашнього вжитку, зберігалися ще й дрова.

О 04:35 пожежу локалізовано, о 09:05 – ліквідовано. Вогнем знищено 7 будівель. Проте фахівцям ДСНС вдалося врятувати інші господарчі будівлі, розташовані поряд під цим же дахом.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі. Усі обставини події та причина пожежі наразі встановлюються правоохоронцями.

Раніше на нафтобазі під Одесою вибухнув бензовоз.