Тіло юнака заховали в одному із занедбаних гаражів та прикидали побутовим сміттям / фото dp.npu.gov.ua

6 липня до Самарського відділення поліції звернувся чоловік, який повідомив, що його син пішов увечері з дому та по цей час не повернувся. Батько розповів, що його 26 річний син навчався в Одеській духовній семінарії та приїхав на похорон діда. Увечері парубок пішов зустрітись зі своїми товаришами дитинства  та досі не повернувся до дому. Про це повідомляє прес-служба поліції у Дніпропетровській області.

Вже наступної доби до поліції надійшло повідомлення, що в одному із занедбаних гаражів по вулиці Листопадній виявлено труп чоловіка.

Виїздом на місце працівники слідчо-оперативної групи Самарського відділення поліції під купою побутового сміття знайшли тіло чоловіка. Вже при поверхневому огляді було виявлено сліди насильницької смерті: усі кістки черепа були пошкоджені.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами були встановлені двоє чоловіків, які підозрюються у скоєнні вбивства. Ними виявились раніше не судимі, місцеві жителі 20 та 21 років.

Читайте такожУ київському Гідропарку чоловік жорстоко побив трьох хлопців

«Під час зустрічі зі своїми товаришами до компанії підійшло двоє раніше йому незнайомих чоловіків. З часом друзі юнака пішли, а він залишився з прийдешніми. Останні запропонували парубку випити пива, але сказали що в них не має грошей. Довірливий хлопець купив молодикам та собі пива. В цей час у зловмисників виник намір його пограбувати. Один із них почав наносити удари в живіт, а коли той впав били вже удвох. Після того, як жертва втратила свідомість, зловмисники вже цеглиною продовжили наносити удари по голові. Опісля забрали у хлопця 25 грн. та старенький мобільний телефон. Тіло юнака заховали в одному із занедбаних гаражів та прикидали побутовим сміттям», – повідомив слідчий слідчого відділення Самарського відділення поліції Юрій Щербинін.

У зв’язку з новими обставинами справи злочин було перекваліфіковано з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (безвісті відсутній) на (очевидне вбивство). Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.