Руслан Требунський був за кермом, імовірно, у нетверезому стані / Скріншот

Імовірно, нетверезий працівник російського консульства, якого київські поліцейські зупинили на виїзді із столиці, виявився представником прикордонної служби ФСБ Росії Русланом Требунським. Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожПограбований вчора в центрі Одеси підприємець раптово відмовився писати заяву (відео)

За даними журналістів, його вже ловили раніше за кермом у такому стані, та щоразу відпускали з місця пригоди.

Відео дня

"Така ж ситуація була у квітні 2017 року. Минулого літа його зупинили через порушення ПДР. Тоді номерні знаки на машині не відповідали реєстрації. Через недоторканність дипломата патрульні лише склали рапорт", - йдеться у сюжеті.

Як повідомлялось раніше, у ніч проти понеділка, 31 липня, в районі Бортничів поблизу Києва поліція зупинила авто з російськими дипломатичними номерами. Водій сам зізнався кореспондентові ТСН, що є консулом РФ, проте від подальших коментарів утримався. Так само утримався і від тесту на алкоголь.

"Надійшло орієнтування, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест. У зв'язку з цим було викликано консула посольства РФ, який взяв на себе відповідальність доправити транспортний засіб до посольства. Складено рапорт",- повідомив сержант поліції Олександр Ситюк.