На Житомирщині за добу рятувальники області ліквідували 3 пожежі на території приватних домоволодінь. Про це УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні,18 листопада о 23:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного обійстя в селі Дворище Хорошівського району.

На місці події з’ясувалося, що вогнем повністю охоплено дах дерев’яної господарчої будівлі. Ускладнювалася ситуація тим, що  все горище було встелене сіном, яке також горіло.   

Відео дня

Зусиллями вогнеборців о 23:44 пожежу було локалізовано, а о 03:10 – ліквідовано. Фахівці ДСНС не допустили розповсюдження полум’я в середину приміщень будівлі та  розташований поруч житловий будинок. Вогнем знищено дах та 5т сіна, пошкоджено перекриття.

Наразі причина пожежі, а також усі обставини події встановлюються фахівцями. Ще двічі за минулу добу рятувальники області виїжджали на гасіння пожеж на території приватних домогосподарств у Коростенський та Брусилівський райони.