У дуже важкому стані в реанімації опинився 26-річний Ігор Ковальський після того, як його збила протягнула по дорозі машина у Броварах під Києвом. У постраждалого зчесано близько третини шкіри. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Батько зізнається, що навіть не впізнав сина, коли побачив його після наїзду – шкіру було зчесано аж до кісток, також у постраждалого численні переломи і травматична ампутація частини вуха.

"Там страшне. Все тіло покрите асфальтом, зараз вимивають все це", - розповів він. Що саме сталося, родичі не розуміють. Того вечора Ігор відпочивав із друзями біля сауни. Свідок Микола пояснює, що початку конфлікту не бачив, але знає, що була бійка. Коли ж вийшов надвір, то побачив Ігоря, який намагався зупинити водія BMW – як здалося Миколі, бо той сів за кермо нетверезим. Однак водій збив Ігоря і потяг його дорогою за собою.

Читайте такожПід Києвом охоронець ресторану вбив нареченого просто на весіллі

Кілька кварталів до дому власника машини Ігор обдирав шкіру об асфальт. Дружина водія твердить, що чоловіка не бачила з того самого моменту, а журналістам нічого не коментуватиме.

Сестра потерпілого розповіла, що Ігор буквально на місяць приїхав із Польщі, де працював у ресторані кухарем. Тепер про роботу можна забути – попереду численні пересадки шкіри та тривалий період реабілітації. "Лікарі кажуть, що можливо наростити і м’язи, і зв’язки – головне, щоб не було інфекції. Допоможіть, будь ласка, нам", - просить вона.

Поліція розшукує водія BMW. За скоєне цьому чоловіку загрожує до трьох років ув’язнення. 

Раніше на Київщині хлопець задушив свою 16-річну дівчину через СМС.