Роботи з розбирання металевої конструкції завершені / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

У Києві через дорожньо-транспортну пригоду пошкоджено тимчасові конструкції моста через проспект космонавта Комарова. Про це УНІАН повідомили у прес-службі КК «Київавтодор».

Зазначається, що в результаті порушення Правил дорожнього руху, а саме перевищення висоти транспортного засобу, сталася ДТП за участю транзитної вантажівки з напівпричепом, що призвело до пошкодження тимчасової металевої конструкції, яка була встановлена для ремонту шляхопроводу.

Читайте такожУ Києві бензовоз протаранив Опель, двоє людей загинуло (відео)

Відео дня

«Ніяких пошкоджень самого шляхопроводу або його несучих конструкцій в результаті ДТП немає. Зараз роботи з розбирання металевої конструкції завершено, рух транспорту відновлено у звичайному режимі», - наголосили в корпорації.

Раніше на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook з'явилася інформація, що обвалилася конструкція моста на проспекті Комарова, через що перекрито рух на ділянці.

«Слідом за Лепсе: декомунізується міст через Комарова, шляхопровід на Вацлава Гавела. Обрушилася частина конструкцій. Поліція перекрила проїзд, усі їдуть через петлю/розворот, пробка більше 1 км», - йшлося у повідомленні.