Два пасажира отримали ушкодження середньої тяжкості / фото volynnews.com

Сьогодні внаслідок ДТП у Добропіллі Донецької області за участю автобуса та військового автомобіля постраждали восьмеро цивільних осіб.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

За попередньою інформацією, через складні погодні умови - заметіль та ожеледицю, військовий автомобіль занесло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з пасажирським автобусом.

Відео дня

Внаслідок аварії постраждали восьмеро цивільних осіб. Усіх доставлено до міської лікарні. Двоє пасажирів отримали ушкодження середньої тяжкості, інші шістеро – легкі тілесні ушкодження. Усім постраждалим надана кваліфікована медична допомога. Стан здоров'я задовільний. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

Читайте також"Київавтодор" спростував обвал шляхопроводу у столиці

На місці події працюють представники Національної поліції та військової служби правопорядку.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець написав у Facebook, що в районі міста Білицьке Донецької області (підпорядковане Добропільській міській раді) автобус з шахтарями потрапив у ДТП. 17 гірників звернулися по медичну допомогу. "В районі міста Білицьке сталося ДТП за участю автобуса, який віз шахтарів на роботу, та військового КРАЗа. 17 шахтарів звернулись в лікарню", - повідомив він.