Наразі шукають жінку, яка, ймовірно, була вдома під час удару / фото t.me/dnipropetrovskaODA

З-під завалів багатоповерхового будинку у Дніпрі, у який сьогодні вночі влучив ворожий "Шахед", дістали тіло чоловіка. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

"З-під завалів потрощеного дроном будинку у Дніпрі дістали тіло чоловіка. Цієї ночі його вбили росіяни, коли він просто відпочивав у своїй квартирі", - заявив посадовець.

За його словами, пошуки жінки, яка, ймовірно, була вдома під час удару, продовжуються.

Відео дня

Своєю чергою мер Дніпра Борис Філатов заявив, що, за висновками фахівців, жителів 18 квартир пошкодженого будинку доведеться відселити. Місто обіцяє компенсувати їм тимчасову оренду житла. 

"У вцілілій частині стан комунікацій дозволяє "закільцювати" воду, опалення, електрику та газ. Тож мешканці тих осель зможуть залишитися у себе", - зазначив мер.

Він додав, що оскільки цей будинок цегляний, а не панельний, то є хороші шанси відносно швидко відбудувати розбиті секції та повернути людям квартири, навіть з мінімальним ремонтом.

Оновлено 19:00. Лисак повідомив, що рятувальники знайшли тіло ще однієї жертви удару росіян по Дніпру.

"Між 8 та 9 поверхами знайшли тіло жінки. Загалом трагічна ніч забрала життя двох людей. Бракує слів...", - зазначено в повідомленні.

Удар росіян по багатоповерхівці у Дніпрі – деталі

Сьогодні вночі внаслідок ворожого удару дроном-камікадзе типу "Шахед" по одній з багатоповерхівок у Дніпрі травмовано вісьмох людей. Під звалами рятувальники розшукували ще двох мешканців будинку – 96-річного чоловіка та жінку. 

Вас також можуть зацікавити новини: