За даними поліції, для конспірації головна організаторка часто змінювала винаймані квартири, де влаштовувала борделі / фото Національна поліція

У Києві правоохоронці затримали двох жінок, підозрюваних в організації незаконного бізнесу з надання секс-послуг.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За інформацією слідства, одна з жінок — 42-річна жителька Київської області — орендувала кілька квартир у місті Києві, а також підшуковувала кандидаток для зайняття проституцією. Інша жінка — приймала замовлення від клієнтів та координувала оплату.

«Для реалізації злочинного наміру жінка сама займалася розміщенням рекламних оголошень про надання інтимних послуг у мережі інтернет, особисто проводила "кастинги" та співбесіди з дівчатами.
Також їй допомагала ще одна жінка — 36-річна мешканка Київської області, яка виконувала роль диспетчера. Вона приймала дзвінки, отримувала замовлення від клієнтів, контролювала дівчат-повій та оплату послуг», — розповів старший оперуповноважений сектору відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк.

Година роботи однієї секс-працівниці коштувала клієнту 1-1,5 тис. грн. Отримані гроші повії перераховували на банківські картки організаторки, яка сама їх розподіляла між ними та спільницею.

Читайте такожУ Дніпрі поліція накрила два борделі в орендованих квартирах (фото)Задля конспірації організаторка постійно змінювала мобільні телефони та номери, а також адреси квартир, де влаштовувала борделі. Правоохоронці провели обшуки у помешканнях жінок, а також в орендованому житлі, вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки та комп'ютерну техніку.

Жінок затримали. Їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією)  та ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти та звідництво) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини спільницям загрожує до семи років позбавлення волі.

Окрім того, слідчі встановлюють інших осіб, причетних до цього правопорушення. 

фото Національна поліції
фото Національна поліція

Вас також можуть зацікавити новини: