У Києві водій скоїв ДТП із пʼятьма авто / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, поліція Києва

У Києві водій BMW скоїв масштабну ДТП. Він врізався у пʼять припаркованих автомобілів.

Про інцидент повідомила столична поліція. Інформація про аварію на проспекті Відрадному надійшла до правоохоронців біля 21:30. Зазначається, що водій, імовірно, був напідпитку. 

"У результаті власники пошкоджених автомобілів почали обурюватись і словесний конфлікт переріс у бійку. На місце негайно прибули наряди патрульної поліції, спецпризначенці полку № 1 та поліція охорони. Правоохоронці припинили конфлікт та затримали порушника. Інформація щодо потерпілих наразі не надходила", – йдеться у повідомленні. 

Відео дня
фото поліції Києва

Подію зареєстровано у Солом’янському управлінні поліції. Після завершення перевірки буде надано правову оцінку, зауважили в поліції.

Оновлено: Водій пройшов огляд за допомогою Драгеру, результат — 1,84 проміле.

фото Патрульна поліція Києва
фото Патрульна поліція Києва

Інші ДТП в Україні

7 листопада на Закарпатті водій збив 21-річного прикордонника на блокпосту. Військового із численними травмами доправили до лікарні. Встановлено, що водій "Audi", який здійснив наїзд, був тверезим. 

6 листопада схожий інцидент стався у Києві. Там автомобіль збив на блокпосту співробітницю прикордонної служби, яка виконувала службові обов'язки. ДТП сталася у Деснянському районі.

4 листопада на Миколаївщині сталася смертельна аварія. В районі села Суворовка два автомобілі зіткнулися лоб у лоб. Водії Toyota Land Cruiser та Ford C-MAX загинули. 

Вас також можуть зацікавити новини: