На Житомирщині нетверезий водій наїхав на групу підлітків / фото zt.npu.gov.ua

У Житомирській області поліцейські затримали водія, який у стані алкогольного сп'яніння смертельно травмував 10-річну дитину.

Читайте такожХотів втекти з місця ДТП: на Одещині водій сховав у багажнику труп на смерть збитого велосипедиста (відео)

Як повідомляється на сайті обласної поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора ввечері в смт Білокоровичі Олевського району.

Відео дня

"Близько 22:20 по вул. Гагаріна селища водій "Фіат Добло Максі", рухаючись у напрямку виїзду з населеного пункту до автодороги Київ-Ковель, у темряві на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на групу підлітків", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП 10-річний хлопець помер на місці від отриманих травм, 15-річний підліток потрапив до лікарні з відкритим переломом ноги.

"Водія, 31-річного жителя с. Лопатичі, було доставлено до медичної установи для освідування на вживання алкоголю. У нього відібрано зразки крові. За зовнішніми ознаками, чоловік перебував у стані сп’яніння", - повідомили в поліції.

В результаті ДТП один хлопчик загинув, другий потрапив до лікарні / фото zt.npu.gov.ua

Водія затримано, тривають слідчі дії. Транспортний засіб вилучено та призначається його експертне дослідження.

Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Також вас можуть зацікавити новини: