УВАГА! Фото містить криваві кадри, не рекомендується до перегляду вагітним і людям зі слабкою психікою!

У Житомирській області сталося масове вбивство — там чоловік розстріляв 7 осіб — колишніх учасників АТО й волонтерів.

Моторошні фото з місця події опублікував Корреспондент.net, посилаючись на джерело у силових структурах.

Читайте такожСпливли моторошні подробиці масового розстрілу людей у Житомирській області

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 22 травня близько 01:00 в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області на березі ставка під час конфліктної ситуації чоловік з мисливської рушниці розстріляв сімох людей.

У поліції Житомирської області не відкидають, що причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь.

Раніше ЗМІ назвали імена загиблих: йдеться про бійців батальйону імені Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько "Мальок"/"Бородатий"), приписаного до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів з позивними "Фін" та "Скандер" (він же "Український татарин"), а також київського волонтера Романа Ханенка ("Гець") та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса.

За інформацією ЗМІ, у процесі конфлікту їх розстріляв 58-річний власник місцевого водоймища Анатолій Захаренко, який у жовтні 2015 року притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.