Дитину вдарило струмом через обірваний дріт / фото t.me/police_kh_region

На Харківщині внаслідок удару струмом від обірваного дрота загинув 14-річний хлопчина.

Як повідомили у обласній поліції, наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за цим фактом.

Зазначається, що сьогодні, 13 серпня, до поліції зателефонувала 22-річна дівчина та повідомила, що у селі Довжик до неї звернулися двоє неповнолітніх та розповіли, що їх товариша вдарило струмом. Дівчина намагалась допомогти постраждалому, але 14-річний підліток помер. 

Відео дня

На місце події виїхала працівники поліції, які з’ясували, що хлопці прийшли купатися на ставок. Поруч висів обірваний дріт, за який і взявся руками постраждалий.

Хлопці прийшли купатися на ставок, поруч висів обірваний дріт / фото t.me/police_kh_region

Інші інциденти в Україні - новини

У березні цього року стало відомо про інший трагічний випадок на Київщині, коли дітей уразило струмом. Так, у місті Вишневе хлопці на залізничному вокзалі залізли на дах товарного потяга, де їх обох уразило електричним струмом. Внаслідок події один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя 1-го ступеня та гострий шок. 

Як розповіли працівники залізниці, хлопці намагалися зробити селфі на вагонах. І це, на жаль, коштувало одному з них життя.

Цього місяця також поліція Харківщини інформувала про загибель дитини внаслідок того, що вибухнув планшет. Загинула 11-річна дівчинка. Пристрій, який перебував на зарядці, вибухнув у неї в руках.

Вас також можуть зацікавити новини: