Поліцейські встановили, що хлопчик вранці прийшов в гості до своїх дідуся та бабусі \ facebook.com/MVS.LVIV

На Херсонщині поліція притягне до відповідальності батьків 9-річного хлопчика, який поранив з пневматичної гвинтівки свою бабусю.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Згідно з інформацією, вчора, 7 червня, вранці в поліцію надійшло повідомлення, що в одному з сіл області 9-річний хлопчик з пневматичної гвинтівки здійснив постріл у свою 60-річну бабусю.

Відео дня

На місці події поліцейські встановили, що хлопчик вранці прийшов в гості до своїх дідуся та бабусі.

«Жінка завела онука до літньої кухні, де малолітній знайшов за холодильником дідову пневматичну гвинтівку. Хлопець став її розглядати та випадково натиснув на гачок. Зброя виявилася зарядженою, стався постріл і куля влучила бабусі у м’які тканини біля шиї», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Білій Церкві пенсіонер серед білого дня гатив з гвинтівки по галасливій компаніїВ поліції зазначили, що отримана жінкою рана ніякої небезпеки для її життя та здоров’я не становила. Потерпіла написала заяву з проханням розслідування не проводити.

Однак наразі вирішується питання про підготовку відносно батьків хлопчика адміністративних матеріалів і притягнення їх до відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП ("невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей").

Вас також можуть зацікавити новини