Дитина впала у колодязь і загинула / фото ua.depositphotos.com

На Одещині підліток загинув, впавши у криницю. Як повідомили в поліції, ймовірно хлопчик просто послизнувся, коли набирав воду.

За попередніми даними, 12-річний мешканець одного з сіл Балтської територіальної громади Подільському району пішов по воду до криниці, що розташована на території домогосподарства.

"Там хлопчик підсковзнувся, не втримав рівновагу і впав у криницю. Батько, почувши крики, поспішив синові на допомогу і витяг його ще живого. Але до приїзду лікарів постраждалий помер", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Точну причину смерті дитини має встановити судово-медична експертиза. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

У соціальних мережах очевидці повідомляють, що НП сталася у селі Плоське.

Інші гучні інциденти в Україні

Як повідомляв УНІАН, вчора в гуртожитку одного з училищ Золочівського району на Львівщині старшокурсники побили студентів першого курсу. Знущання сталося у гуртожитку Червоненського вищого професійного училища.

У соціальні мережі потрапило відео, на якому старші хлопці у боксерській рукавичці по черзі б’ють молодших в груди та в обличчя. Потерпілі від болю опускалися по стіні вниз та ледь не втрачали свідомість. Водночас їм ніхто не намагався допомогти.

Вас також можуть зацікавити новини: