За словами очевидців, тіло знайдено поряд із залізничним полотном / колаж УНІАН, фото Нацполіція

На Одещині знайшли вбитою дівчинку, яку було оголошено у розшук, як зниклу безвісти. За даними регіонального главку Національної поліції, 15-річна Мішель Піявчик зникла майже два тижні тому, але правоохоронцям про це стало відомо лише кілька днів тому.

"Про зникнення неповнолітньої жительки Одеського району 30 січня до територіального підрозділу поліції повідомила її бабуся. Жінка розповіла, що онука ще 21 січня пішла з дому та перестала виходити з нею на зв’язок", - розповіли у поліції.

Родичка казала, що дівчина була одягнена у темну куртку, спортивні штани, чорний шарф у клітину та мала при собі чорний рюкзак.

Відео дня

Поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, у рамках якого розгорнули пошуки підлітка.

Вже сьогодні, 2 лютого, тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли у Березівському районі.

За словами правоохоронців, особа імовірного вбивці встановлена. Наразі з ним проводяться невідкладні слідчі заходи. Більш детальну інформацію у поліції обіцяють надати згодом.

Як повідомляють очевидці, тіло дівчинки знайдено в районі населеного пункту Раухівка, поряд із залізничним полотном, неподалік елеватора. Нібито потерпіла була зґвалтована, вона сирота, у неї також вкрали телефон. Сьогодні люди бачили, що правоохоронці проводили слідчий експеримент, і нібито під підозрою - 17-річний місцевий житель. Чи так це - поки невідомо.

Насильство над дітьми в Україні - деталі

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві та зґвалтуванні 16-річної дівчини у П'ятихатках. Злочин стався ще 4 вересня,  матір дівчини повідомила поліцейським, що втратила з нею зв'язок. Вночі тіло знайшли в хащах біля одного із будинків. Під час розслідування поліцейські опитали майже всіх жителів, вивчили записи камер відеоспостереження, оглянули понад тисячі автомобілів та перевірили на причетність до злочину близько 600 людей. Наприкінці вересня вони "вийшли" на підозрюваного - 46-річного раніше судимого місцевого жителя. Згодом його затримали.

Вас також можуть зацікавити новини: