У Херсоні поліція розшукує зловмисника, який стріляв з вогнепальної зброї у місцевого жителя - фото REUTERS

У Херсоні поліція розшукує зловмисника, який стріляв з вогнепальної зброї у місцевого жителя.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, ввечері 9 жовтня на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на набережній Парку Слави виявлено чоловіка у закривавленому одягу.

Читайте також​У Херсоні чоловік під час втечі протягнув поліцейського на капоті з півкілометра

Відео дня

Також заявник повідомив, що причетним до скоєння злочину може бути чоловік, який їздить на автомобілі іноземного виробництва з реєстраційними номерами однієї з європейських країн. Черговий інспектор терміново повідомив отриману інформацію керівництву і за вказівкою начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна о 22:35 на території міста був введений спеціальний план «Перехоплення».

На місце події виїхали керівництво обласного главку поліції та Дніпровського відділення поліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

Поліцейські з’ясували, що потерпілим є 35-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що чоловікові були спричинені кілька вогнепальних поранень з невстановленої зброї. Тож о 23:10 на території Херсона та прилеглих до міста районів була введена в дію поліцейська операція «Сирена».

Вживаються слідчо-розшукові заходи зі встановлення причетного до замаху на вбивство. Слідчим управлінням обласного главку поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вас також можуть зацікавити інші новини: