В Одесі нібито підірвано гранату / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

В Одесі внаслідок вибуху на вулиці є постраждалі.

Вибух нібито гранати стався в районі вул. М'ясоїдівської (район Молдаванки), про це повідомляють у Telegram-каналах очевидці надзвичайної події.

За попередніми даними, це трапилось біля одного з "пунктів незламності", неподалік від будівлі ГУ ДСНС в Одеській області.

Місцеві жителі стверджують, що є постраждалі.

Наразі на місці події багато правоохоронців та працівників поліції.

"На М'ясоїдівській / Прохорівській під час затримання підірвали гранату, є постраждалі", - йдеться у Telegram-каналі "Ху*вая Одесса".

В Одесі під час вибуху на Молдаванці постраждали п’ятеро правоохоронців та кілька цивільних, про це УНІАН повідомило поінформоване джерело в правоохоронних органах області.

"Інспектори патрульної поліції зупинили неподалік будівлі ГУ ДСНС підозрілу автівку, в якій виявились вибухонебезпечні предмети. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, коли та працювала, стався вибух. Постраждали п'ятеро поліцейських, в них - поранення різного ступеня тяжкості, зокрема, ніг", - розповіло джерело.

Також, за його даними, постраждали двоє цивільних. За іншими даними, поранено трьох цивільних.

На місці події працюють представники відповідних служб.

Ситуація в Одесі під час війни з Росією - найважливіші новини

Після того, як РФ 23 листопада здійснила черговий масштабний ракетний удар по Україні, в Одесі виникли проблеми з електропостачанням, певний час не працював електротранспорт.

У місті розгорнули "пункти незламності". 29 листопада стало відомо, що невідомі побили комунальника, який заважав їм поцупити генератор з "пункту незламності". 

Вас також можуть зацікавити новини: