На місці ДТП загинули троє людей \ zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі внаслідок ДТП загинули троє громадян Марокко, ще трьох госпіталізовано.

Читайте такожУ Запоріжжі автомобіль влетів у білборд і загорівся, є жертви – ЗМІ (відео)Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Зазначається, що 17 вересня близько 19:40 водій автомобіля BMW, рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української, в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Nissan під керуванням 40-річного водія. Після чого водій BMW виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу.

«В результаті ДТП 21-річний водій BMW та два його пасажири – хлопець-одноліток і 17-річна дівчина – загинули на місці», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, ще троє пасажирів – 20-річна дівчина та два хлопці 20-ти та 23-х років – доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Всі жертви аварії – громадяни Марокко.

Водій та пасажир іншої іномарки не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб"). Причини та обставини аварії з’ясовуються.

Новини по темі: