Царьов критикував російську владу / фото УНІАН

Останнім часом колаборант Олег Царьов досить жорстко критикував дії російської влади. Саме Кремлю зараз вигідно його "прибрати", вважає журналіст Денис Казанський.

"Російські ЗМІ звичайно відразу ж звинуватили в замаху на Царьова Україну. Але насправді все не так однозначно. Царьов симпатизував Пригожину і неодноразово допускав жорстку критику Кремля. Він критикував Путіна за провал роботи по Україні, писав про те, що "кадировці" пиляють на метал завод Ілліча у Маріуполі. За це Соловйов та інші співробітники держпропаганди РФ відкрито погрожували Царьову прямо в ефірах", - зазначив журналіст.

За його словами, Царьова називали зрадником:

Відео дня

"Говорили, що він якийсь подвійний агент, що він спеціально вкидає антиросійські меседжі, що він, можливо, працює на Україну".

Як додав Казанський, очевидно, що ця критика Кремлю не подобалася, як і не подобалася симпатія Царьова до Пригожина.

"Саме Кремлю зараз дуже зручно прибрати Царьова. Навіть розслідувати нічого не треба. Всю провину звалять як зазвичай на українську ДРГ, і кінці у воду", - припустив журналіст.

Замах на Царьова - що повідомлялося

Нагадаємо, вранці 27 жовтня російські Telegram-канали повідомили, що в окупованій Ялті напали на Царьова. Сталося це в санаторії, де він жив.

За різною інформацією, колаборанта підрізали або підстрелили.

Вас також можуть зацікавити новини: