На затриманого був складений адміністративний протокол за дрібне хуліганство / фото cn.npu.gov.ua

У Чернігові біля однієї з дільниць чоловік викрав коробку із заповненими бланками опитування.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

"Вранці 25 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що у жінки, яка проводила опитування біля однієї із виборчих дільниць, невідомий чоловік вихопив коробку із заповненими бланками і втік. Як пояснив чоловік, коробку з бланками він викинув", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що чоловіка затримали під час другої спроби викрасти коробку вже біля іншої дільниці.

Читайте також"Зробите мені статистику": волонтер дозволив сім разів поспіль пройти опитування від Зеленського (відео)

На затриманого був складений адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Поліція також перевіряє чоловіка на причетність до інших правопорушень.

Місцеві вибори 2020 і всеукраїнське опитування

  • Сьогодні, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Станом на 12:00 явка на виборах становить 13,5% з похибкою дослідження 1,25%.
  • Одночасно з ними проводиться загальнонаціональне опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським. Кожному українцю пропонують відповісти на п'ять питань: чи підтримує він запровадження довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах, чи підтримує створення на Донбасі вільної економічної зони, чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300 осіб, чи підтримує легалізацію медичного канабісу для зменшення болю у тяжких хворих та чи потрібно Україні на міжнародному рівні порушити питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.