За скоєне Ктиторчуку загрожує до 15 років ув’язнення / фото Ктиторчук/Instagram

Перед судом постане скандально відомий фотограф Олександр Ктиторчук, підозрюваний у педофілії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Наприкінці листопада поліцейські Київщини затримали у власній фотостудії 56-річного мешканця міста Вишневе. Нині митець підозрюється в тому, що вчиняв розпусні дії та ґвалтував неповнолітніх та малолітніх дівчат.

Відео дня

Викрили злочинну діяльність чоловіка оперативники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками слідчого управління поліції Київщини та за процесуальним керівництвом прокуратури області. Тоді чоловікові повідомили про підозру за ч.3, ч. 4 ст. 152 (зґвалтування), за ч.1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до суду.

За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте такожРинок дитячого порно в Україні: журналісти розбиралися, як захистити дітей від збоченців (відео)

Справа Олександра Ктиторчука

Ктиторчука звинувачують в розбещенні неповнолітніх дівчат і зйомці порнографічного контенту. За даними слідства, чоловік розважався з дівчатами з переобладнаному мікроавтобусі. Серед жертв фотографа виявилися як мінімум три дівчини 12, 15 і 17 років.

Наймолодша жертва розповіла, що фотограф запропонував їй з подругою разом відпочити і кудись їх повіз. Надалі він пригостив дівчаток алкоголем. Постраждала в результаті сп'яніла і заснула в бусі, але прокинулася від того, що Ктиторчук її роздягав. Дівчинка намагалася чинити опір, але чоловік в результаті виявився сильнішим.