Чортківський комбінат хлібопродуктів є одним із найбільших в області / фото: ДСНС

У місті Чортків, що на Тернопільщині, виникла пожежа на території комбінату хлібопродуктів. 

Інформацію про пожежу рятувальники отримали о 19:25. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"28 грудня о 19:25 до ДСНС надійшла інформація, що у м. Чортків на території комбінату хлібопродуктів в окремо розташованій складській будівлі (попередньо пустої) виникла пожежа даху", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЗараз летимо в космос: порятунок сім'ї з пожежі у Дніпрі потрапив на відеоПожежникам вдалося не допустити перекидання вогню на розташований поруч склад паливно-мастильних матеріалів залізничного депо.

"О 20:50 пожежу складської будівлі на території комбінату хлібопродуктів у м. Чортків локалізовано на площі 1 тис. 300 м кв", - зазначають у прес-службі.

За даними рятувальників, жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає. наразі продовжуються заходи з ліквідації пожежі. До гасіння залучено 35 осіб та 8 одиниць техніки ДСНС.

За повідомленням місцевих ЗМІ, частина конструкцій хлібокомбінату впала на залізничну колію. Наразі невідомо чи встигнуть рятувальники прибрати частини складу та як це вплине на графік руху потягів.

Чортківський комбінат хлібопродуктів є одним із найбільших комбінатів в Тернопільській області. На складах комбінату розміщено понад 10 тис. тонн зерна, в тому числі й частина збіжжя, яке внесено в Держрезерв України.

Нагадаємо, раніше на Київщині понад шість годин гасили пожежу у будівлях пилорами. На місці події рятувальники встановили, що пожежа виникла орієнтовно у місці складання деревини.

Вас також можуть зацікавити новини: