REUTERS

У Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який вдарив по голові бійця батальйону «Азов».

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

«21 липня близько 23:55 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з 5-ї міської лікарні про те, що від одного з торговельних центрів міста доставили місцевого жителя 1991 року народження з травмами голови. На теперішній час стан здоров’я потерпілого залишається стабільно важким, чоловік знаходиться в комі», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожГоловою об асфальт: у Львові підлітки жорстоко побили свого однолітка (відео)

У поліції зазначають, що потерпілий - військовослужбовець, який прибув до Запоріжжя у короткострокову відпустку із зони проведення операції Об’єднаних сил. «Біля продовольчого супермаркету по вулиці Космічній він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат. Це спричинило конфлікт і агресивний чоловік наніс потерпілому удари по голові, після чого він втратив свідомість. Правопорушник з місця події втік», - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції встановили особу підозрюваного. «Ним виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1991 року народження. На теперішній час він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України»,- повідомили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв УНІАН, на Запоріжжі правоохоронці затримали нетверезого чоловіка з бойовою гранатою.