Стало відомо, чому депутат Керецьківської сільської ради міг підірвати гранати на сесії / колаж УНІАН з фото Нацполіції та скріншоту

У Керецьківській сільській раді Мукачівського району (Закарпатська область) депутат Сергій Батрин до підриву гранат, ймовірно, був обурений деякими бюджетними питаннями.

До надзвичайної події депутат вимагав, щоб було озвучено звіт щодо бюджету на цей рік, а потім вже ухвалювався фінансовий документ на 2024-й, пише "Закарпаття 24" в Telegram, посилаючись на відомості джерела.

За даними співбесідника, Батрин також "сварився з колегами щодо виділення під час війни сільському голові надбавку у 50% та щомісячну премію у 100% від окладу". Журналісти додали, що, імовірно, це питання обурило депутата, оскільки він спершу не захотів визнавати задовільною роботу очільника сільради.

"…Але колеги не прийняли його претензії та аргументи. Чоловік вийшов ще з одним депутатом та повернувся сам через дві хвилини вже з трьома гранатами, які кинув на підлогу…", - зазначається на каналі.

Раніше депутат записав відео, в якому розповідав, як "розпилюють" місцевий бюджет, та закликав людей не бути байдужими й відстоювати свої права.

Депутат Керецьківській сільської ради підірвав гранати - що відомо

У п'ятницю вдень, 15 грудня, у поліції повідомили, що у будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати під час сесії. Унаслідок вибуху постраждали 26 осіб.

За відомостями правоохоронців, шестеро постраждалих знаходилися у тяжкому стані, а підривника реанімували медики. Закарпатський журналіст Віталій Глагола зазначив, що депутат-підривник живий.

Вас також можуть зацікавити новини: