У мережі з'явилося відео з камер спостереження в будинку Павлова / фото Репортер UA

У мережі з'явилося відео з камер відеоспостереження у будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого вчора, 15 серпня, знайшли застреленим.

Як повідомляє Telegram-канал Репортер UA, на записі чітко видно, що в останні хвилини свого життя покійний знаходиться вдома один. Він ходить по коридору з карабіном в руках, багато курить, з кимось переписується по телефону. Довго сидить, потім приставляє зброю до тулуба і стріляє (в цей момент кішка відстрибує). Після цього проходить близько 10 метрів і вивалюється з вхідних дверей.

"Питання з вбивством мера Павлова відходить на другий план. Подробиці обіцяють оприлюднити сьогодні о 10:00 на брифінгу МВС", - йдеться у підписі до відео.

Як зазначають ЗМІ, час і дата на камерах збиті. У середині відео вирізаний фрагмент.

Пізніше з'явилося відео моменту пострілу з коментарями правоохоронців.

Раніше ЗМІ повідомляли, що правоохоронці переглянули відео з камер спостереження. На них видно, що Павлов приставляв до грудей зброю. 

Читайте такожЗМІ дізналися нові подробиці про загибель мера Кривого Рогу Павлова (відео)

"Зняли відео з камер спостереження, де чітко видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляв собі її до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи. Потім на відео видно, як він вставив один патрон", - пише видання.

Зазначається, що сусід мера чув постріл о 6:37. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала приблизно в цей час.

Смерть мера Кривого Рогу

15 серпня стало відомо, що у власному будинку в селі Вільне знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Труп чоловіка в крові знайшов його знайомий. Поруч з ним лежала зброя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова.

ЗМІ дізналися, що на момент загибелі мер Кривого Рогу Костянтин Павлов перебував у відпустці, а його дружина відпочивала на морі без чоловіка.

Костянтин Павлов переміг на виборах мера Кривого Рогу в грудні 2020 року. Він був кандидатом від ОПЗЖ. У другому турі він переміг кандидата від партії президента "Слуга народу".