У Києві п'яний суддя на смерть збив нацгвардійця / скріншот

Журналісти опублікували відео з першими хвилинами після смертельного ДТП у Києві за участю п'яного судді Олексія Тандира.

На оприлюдненому ТСН відео голова Макарівського райсуду Київської області Тандир сидить на землі, натужно кашляє і заявляє тому, хто веде зйомку, що його нібито вдарили і хотіли надіти наручники.

Автор відео, імовірно свідок, відповідає, що суддю ніхто не чіпав, оскільки "таке чмо" нікому не потрібно. 

Поруч із суддею на відео зняли його знайомого, який приніс йому воду.

У Києві п'яний суддя на смерть збив нацгвардійця - всі подробиці

Як писав УНІАН, у Києві в ніч проти 26 травня п'яний голова Макарівського райсуду Київської області Тандир на Lexus збив нацгвардійця Вадима Бондаренка. Від отриманих травм військовослужбовець загинув на місці ДТП.

Повідомлялося, що у момент аварії суддя був сильно п'яний, і відразу після ДТП спробував приховати цей факт, переклавши провину на якогось водія, який нібито втік. У салоні авто були пляшки з-під спиртного. Від проходження огляду на алкогольне сп'яніння Тандир відмовився. У ДБР заявили, що змусять суддю здати біологічні матеріали.

У загиблого Вадима Бондаренка залишилося троє дітей, батько його зараз у Бахмуті, брат теж на фронті. Він був родом з Черкаської області і з початку війни проходив строкову службу.

Про суддю ж відомо те, що він раніше вже сам рятував суддів, які потрапляли в ДТП п'яними.