У лісі на Рівненщині 16-річний хлопець знайшов термос, в якому були корпуси гранат РГД-5 та Ф-1 / фото Національної поліції

У Рівненської області 16-річний хлопець знайшов термос із гранатами.

За інформацією поліції, вчора ввечері підліток з металошукачем гуляв лісом неподалік села Підлужне у Костопільському районі. Там і знайшов термос, у якому побачив гранати. Хлопець одразу викликав правоохоронців.

Читайте такожУ Києві біля станції метро "Майдан Незалежності" затримали чоловіків з гранатами"За результатами огляду вибухотехніки вилучили два корпуси гранат РГД-5 та Ф-1. Боєприпаси, які в такому стані загрози не становили, відправлені для проведення експертизи у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України", - розповіли в поліції.

Відео дня

У випадку виявлення вибухового пристрою або підозрілого предмета правоохоронці закликають жодним чином не торкатися його, відійти на безпечну відстань та негайно повідомити про знахідку представників поліції, охорони, аварійно-рятувальних служб або зателефонувати за номерами 101, 102.

фото Національної поліції

Вас також можуть зацікавити новини: