З'явилися нові деталі вбивства у Києві / Колаж УНІАН / Скриншот, фото Спецпрокуратура у сфері оборони Центрального регіону

У вбивстві підлітка на станції київського фунікулера звинувачують військовослужбовця Управління державної охорони України.

За даними слідства, вчора ввечері на верхній станції у нього виник конфлікт з компанією молодиків. Чоловік штовхнув одного із підлітків, після чого той головою розбив віконне скло та отримав різані рани шиї. Хлопець помер до приїзду лікарів.

Як повідомляють в Офісі генерального прокурора, чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України). Військового затримали, зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відео дня

Вбивство підлітка у Києві: що відомо

Нагадаємо, вчора ввечері у мережі повідомили про конфлікт між чоловіками, що стався на станції столичного фунікулера. На опублікованих фото та відео можна було побачити багато крові.

Згодом стало відомо про загибель підлітка. В Державному бюро розслідувань розповіли, що того вечора хлопець отримав смертельний поріз шиї, його штовхнув чоловік, що працює водієм у правоохоронному органі. 

В ДБР додали, що чоловіка відсторонили від виконання службових обовʼязків. Триває розслідування.

Вас також можуть зацікавити новини: