За інформацією ДБР, інцидент стався 7 квітня / ілюстративне фото УНІАН

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії на станції фунікулера у Києві. В результаті інциденту загинув неповнолітній юнак. Про це повідомила пресслужба ДБР.

Зокрема, зазначається, що 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. 

"Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В ДБР поінформували, що затриманий правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків.

"Наразі проводиться весь комплекс оперативно-слідчих дій, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ)", - заявили в бюро.

Інші вбивства в Україні

Як повідомляв УНІАН, минулого року у місті Білгород-Дністровський Одеської області правоохоронець, який був за кермом своєї машини, вбив пенсіонерку. Правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на жінку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітником поліції. 81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

Також в серпні минулого року у Дніпрі поліцейський застрелив водія, який після зупинки автомобіля поводився агресивно і мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Чоловік відмовився вийти з автомобіля, потім напав на патрульного і його напарницю. У патрульній поліції підтвердили, що поліцейський смертельно поранив чоловіка.

Керівництвом Нацполіції було призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На час розслідування їх відсторонили від виконання обов’язків. Патрульний не визнав себе винуватим.

Прокуратура вимагала обрати запобіжний захід затриманому патрульному - 60 діб арешту без права внесення застави. Поліцейського, який вбив чоловіка, взяли під цілодобовий домашній арешт.

Вас також можуть зацікавити новини: