Поліція розслідує обставини того, що сталося, і встановлює особу вбитого / National Police of Ukraine

В Одеській області на покинутій птахофермі виявлено тіло убитого чоловіка.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, невідомого, на тілі якого - явні ознаки насильницької смерті, було виявлено 13 травня на території покинутої птахоферми, біля села Фараонівка Саратського району.

Читайте такожНа Харківщині двом поліцейським вручено підозру у прихованні вбивства

Відео дня

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала тиждень тому від черепно-мозкової травми.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводяться слідчо-розшукові заходи щодо встановлення особи загиблого та обставин НП. Призначено низку експертиз, зокрема судово-медичну, яка встановить остаточну причину смерті чоловіка.

Відзначається, що вбитому на вигляд 40-50 років, зріст близько 180 см, волосся русяве коротке, він був одягнений у сині джинси і сірий светр.

Як повідомляв УНІАН, у селі Ліски Кілійського району Одеської області затримано чоловіка, який застрелив свого психічно хворого брата.