В Одеській області вбили військового / фото ГУНП

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця, тіло якого знайшли вчора у місті Подільськ Одеської області.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, мертвого чоловіка, який був одягнений у військову форму, перехожі побачили вранці 8 березня у парковій зоні Подільська. З’ясувалося, що вбитий, дійсно, військовослужбовець, він народився у 1989 році та, за попередніми даними, загинув від численних ударів по голові, обличчю.

Згодом вдалося встановити та затримати підозрюваного - це житель Одеської області, який тимчасово проживав у Подільську. У скоєному він зізнався. 

Відео дня

"Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішуємо питання про повідомлення йому про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Поліція не повідомляє деталей, але у соцмережах з’явилася інформація про те, що затриманому – 22 роки. Загиблий – житель Кіровоградської області, лікувався в Одесі від пневмонії, звідти поїхав до Подільська. Нібито чоловіки разом вживали алкоголь, а потім молодший вбив "товариша" "на ґрунті неприязних відносин, які раптово виникли".

Жорстоке вбивство військового

Як повідомляв УНІАН, у місті Подільськ на Одещині жорстоко вбили військовослужбовця, якого 8 березня, близько сьомої години ранку, знайшли перехожі на проспекті Шевченка. За словами очевидців, військового вбили з особливою жорстокістю, ймовірно, били чимось важким по голові настільки сильно, що стався витік мозку, а обличчя "майже зникло".

Вас також можуть зацікавити новини: