У Криму автостопер кілька разів вдарив ножем у груди водія, який йому допоміг / ілюстративне фото vgorode.ua

У підконтрольному Росії Криму водій на фургоні допоміг чоловікові, який автостопив, і отримав від попутника в якості "подяки" удари ножем у груди.

Водій Володимир на фургоні їхав з Керчі та підібрав на трасі автостопера Андрія, який попросив довезти його до Сімферополя, повідомив Telegram-канал "Mash на волне".

За його даними, після приїзду попутник вдарив водія чотири рази ножем у груди, забрав сумку з грошима і почав тікати, а при цьому забув в машині свій рюкзак, в якому була копія паспорта.

Відео дня

"Володимир їхав на своєму фургоні з Керчі. На трасі автостопив Андрій, водій люб'язно погодився підкинути (його – Ред.) до Сімферополя. Коли дісталися до пункту призначення, Володимир повернувся потиснути попутнику руку на прощання, а у відповідь отримав чотири удари ножем у груди...", – зазначається на каналі.

Читайте такожУ Криму підлітки після зауваження побили ногами 17-річну дівчину (відео)Водія врятував одяг – куртка та светр. Потерпілий почав наздоганяти попутника і зміг відібрати вкрадене, але не затримав нападника.

Пізніше з'ясувалося, що автостопер забув копію паспорта. У повідомленні йдеться, що зловмисник – громадянин Білорусі.

Раніше повідомлялося, що в Севастополі водій таксі після суперечки вдарив у ніс пасажирку. У жінки був зламаний ніс, і вона потрапила в лікарню.

Вас також можуть зацікавити новини: