Почалися переговори з терористом / фото УНІАН

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що будуть вести переговори з чоловіком, який захопив банк в БЦ "Леонардо" в Києві, щоб зберегти життя всім. Однак якщо ситуація погіршиться, то будуть робити так, як зі злочинцем в Полтавській області.

Читайте такожНовий "терорист" в Києві: чоловік погрожує підірвати бомбу в бізнес-центрі (фото, трансляція)

Про це телеканалу "112 Україна" повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко. 15 хвилин тому почалися переговори між поліцейським і злочинцем. "Ми сподіваємося, що переговори дадуть результат, і людина здасться поліції. Ми не знаємо, чи є у нього реальна зброя, чи він тільки погрожує, але ми повинні зробити це для безпеки наших громадян. Ми будемо вести переговори, роблячи все можливе, щоб зберегти життя всім, в тому числі цієї людини. Якщо буде ситуація, що ця людина буде небезпечна, ми будемо робити так, як в Полтавській області ", - сказав Геращенко.

Відео дня

Зараз на місці працює поліція.

Раніше повідомлялося, що в бізнес-центрі "Леонардо" в Києві поліція проводить спецоперацію в зв'язку з можливим захопленням заручників. Поліція ввела в дію операцію "Грім".

Як повідомляв УНІАН, о 12:00 в поліцію зателефонувала співробітниця "Універсал банку", який знаходиться в БЦ "Леонардо", що навпроти Оперного театру в Києві і заявила, що в будівлю офісу банку зайшов чоловік з рюкзаком, повідомив, що у нього бомба і збирається її підірвати. Однак ця людина відпустила співробітників банку. Керівник відділення залишиться в банку разом з терористом.

Нагадаємо, що "полтавського терориста", якого правоохоронці розшукували тиждень, ліквідували, після того, як він вдруге взяв в заручники поліцейського.