У Києві через дощ затопило вулиці / фото УНІАН

У центральній частині Києва у понеділок ввечері заблоковано рух на деяких вулицях внаслідок результатів негоди. Після обіду в столиці посилився вітер і пройшов сильний дощ.

Як повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook, на вулиці Олегівській на припарковані автомобілі впало дерево. "В одному з авто всередині знаходився водій, який, почувши шум, встиг вискочити", - сказано в повідомленні.

Дерево впало на машини / Київ Оперативний

Схожий інцидент стався на вулиці Січових Стрільців - там дерево впало на дроти, утворився затор. "Деякі автомобілісти навіть допомагали комунальникам прибрати дерево, щоб швидше проїхати", - пише автор публікації.

Відео дня
Зупинено рух транспорту / Київ Оперативний

У КП "Київпастранс" повідомили про збої в курсуванні низки маршрутів міського громадського транспорту, місцями - через підтоплення вулиць.

Громадський транспорт курсує з перебоями / скріншот

Ситуацію на дорогах ускладнюють численні ДТП, з причини яких там утворюються затори. Сервіс Google Maps інформує про аварії як у центрі міста, так і на дорогах у напрямку лівого берега. ДТП зафіксовано на Дарницькому мосту, вулицях Набережно-Хрещатицькій, Верхньому Валу, Костьольній, Парковій дорозі, бульварі Дружби народів, проспекті Перемоги (поблизу станції метро "Берестейська одразу дві аварії).

У місті сталося чимало ДТП / фото Google Maps

На лівобережній частині столиці великих проблем з рухом транспорту не спостерігається.

На Лівому березі проїхати можна / Google Maps

Користувачі соцмереж вже активно діляться відео затоплених київських вулиць.